top of page
  • Foto van schrijverPeter Parthoens

Hoop doet leven!

"Beste voorbidders, Ik weet hoe getrouw jullie zijn geweest in de afgelopen zes maanden. Jullie bleven staan in het heetst van de strijd en hebben gehoopt op verandering. Hoor Mij: "Geef de hoop niet op!" Want de gedachten die Ik over jouw natie koester, zijn gedachten van vrede en niet van onheil, om jou een hoopvolle toekomst te geven. De doorbraak staat voor de deur. Ik Ben Mij aan het voorbereiden voor de grootste demonstratie van Mijn kracht en macht tot de wereld met Mijn hemelse legermachten."


'I heard the sound of their wings when they moved; it was like the sound of rushing water, like the voice of Shaddai, like the noise of a tumultuous crowd or army. When they stopped, they lowered their wings.' - Ezekiel 1:24 (CJB)


De dromen van onze (geestelijke) voorouders werden onze morgen. Het enigste wat zij jou zouden vragen is dat je hun opoffering nooit zou vergeten.

"Leg daarom jouw frustratie, boosheid en eventuele bitterheid -omdat mensen je niet (willen) horen of begrijpen- bij Mij neer. Jij hebt niet de zorgen en problemen van deze wereld te dragen. Jij hebt ze aan Mij terug te geven in gebed, opdat je mag zien hoe Ik op jouw woorden wonderlijke dingen ga doen! Ik roep jou op om over Mijn woorden te bidden, want Ik Ben jouw Meester, Heer en Koning, die jouw lasten draagt...! Het zijn Míj́n problemen, níet de jouwe; jij hebt ze niet te dragen!

Natuurlijk getuigt dit echter van jouw hartsbetrokkenheid en van jouw liefde voor de mensheid; om hen bevrijd te zien worden van duisternis, en daar hou Ik van! Dat is Mijn hart in jou zichtbaar."


"Jij hebt enkel te doen wat ik jou opdraag, Mijn geliefde vriend. Jij bent Mijn vriend, indien je doet, wat Ik je gebied om te doen. Wees in die zaken gehoorzaam en dan kan Ik de omstandigheden hier op aarde veranderen. Ik heb jouw stem veel macht gegeven; blijf verordenen in de Geest!"


'De doorbreker zal voor hun aangezicht optrekken; zij zullen doorbreken, en door de poort gaan, en door dezelve uittrekken; en hun Koning zal voor hun aangezicht henengaan; en de HEERE in hun spits.' - Micha 2:13 (SV)


Jij bent als een voortgestuwde wolk door Mijn Geest, die Leven brengt. Zoals dreigende onweerswolken een regenstorm aankondigen, zo wordt jij door Mijn Geest voortgedreven om Mijn woorden, de helende en levengevende rhema's, te brengen tot mensen."


'If you will earnestly seek God

and plead for Shaddai’s favor,

if you are pure and upright;

then He will rouse Himself for you

and fulfill your needs.

Then, although your beginnings were small,

your future will be very great indeed.' - Job 8:5-7, 21-22 (CJB)


"Reinig jezelf, sta opnieuw op en proclameer Mijn woorden, Mijn geliefde dochter/zoon. Ik beweeg op jouw woorden!"

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dromen over het jaar 2021

"Ik kijk graag met jou naar de sterren, Mijn zoon/dochter. Weet dit: Ik zie niets dan mogelijkheden (Genesis 15:5)! Ik zie de vele zegeningen en werelden die er zijn voor jou. Je hebt mij, dat IS alle

Comentários


bottom of page