top of page
  • Foto van schrijverPeter Parthoens

Dromen over het jaar 2021

"Ik kijk graag met jou naar de sterren, Mijn zoon/dochter. Weet dit: Ik zie niets dan mogelijkheden (Genesis 15:5)! Ik zie de vele zegeningen en werelden die er zijn voor jou. Je hebt mij, dat IS alles! Als je Mij hebt, héb je ALLES. Ik Ben jouw 'ALLES IN ALLES' (Mattheüs 13:44)! Droom, Mijn kind! Dat is wat ze jou hebben afgenomen toen je een kind was. Geloof is dromen van het onmogelijke. De zogenaamde volwassenheid van deze wereld is redeneren en redeneren rooft geloof (Genesis 3:4-5)! Houdt dat dromen vast! Dat is een gave van Mij. Geef dat niet op. Ik herstel jouw droomcapaciteit weer in jou, Mijn zoon/dochter. Ik Ben een Vader die houdt van dromen van wat er nog niet is. Ik heb dromen bedacht; droom!

Droom met Mij! Samen met Mijn Zoon Jezus droomden Wij van een Koninkrijk van menselijke wezens waarmee Wij Onze dromen konden delen en zij deze met Ons zouden dromen én realiseren!

Hoeveel van Mijn kinderen hebben het dromen in de kerk wel niet verloren, waardoor het realiseren niet meer plaats vindt... .

Daarom wil Ik die droomcapaciteit met jou herstellen. Het herstellen van jouw dromen, herstelt ook de capaciteit van jouw identiteit: wie Christus is in jou (Mattheüs 13:45), waardoor je in staat bent om te realiseren wat nog niet is of niet meer is.

Ik schep vreugde in het tot stand zien komen van Mijn zonen/dochters hun dromen in de praktijk!

Ik Ben de Architect (Hebreeën 11:10) en de Aannemer (Genesis 9 & Mattheüs 26:28), wat maakt dat Mijn kinderen bouwers zijn (Hebreeën 3:4).

Ik Ben de Investeerder (Genesis 22:14). Door Mijn dromen in jouw hart van vóór de geboorte te hebben gelegd en in jou doorheen jouw aardse leven zwaar te investeren met Mijn heilige Geest (Johannes 3:34), opdat je deze gaat realiseren, heb ik Mijn investering verzilverd (1 Petrus 2:9-10). Ik heb Mijn Zoon Jezus gevraagd om met Zijn dood jouw Levensverzekering (Johannes 3:16) te worden, tot in eeuwigheid (2 Korintiërs 1:22).

Aan jou om deze Lening van genade (1 Korintiërs 2:12) te ontvangen of niet. Zie je Mijn dromen?

Droom jij nog, Mijn zoon/dochter?"


"Wat als jij Mij zegt waar je van droomt voor de komende jaren en hoe dit er zou uitzien voor jouw gezin, jouw financiën, jouw werk/bediening, de natie, Mijn kerk, de staat, ... , Mijn zoon/dochter?

Vertel Mijn volk, Mijn zoon/dochter, dat zij mogen dromen. Dromen over een hoopvolle toekomst (Jeremia 29:11)! Komt toch tot Mij in jouw binnenkamer & hoor welke dromen Ik voor jou heb.

Vertel Mij jouw dromen, want Ik Ben de grote Ik Ben/Zal zijn die Ik Ben/Zal zijn (Exodus 4:14). Ik Ben de grootste Dromer en Beschermer van de mensen (Genesis 15:5 & Job 7:20). Vertel Mij wat jij als Mijn priesterlijke koningskind verlangt en ziet voor de toekomst; voor jou; je gezin; jouw werk/bediening; jouw natie; ... . Spreek dit uit opdat Ik kan bewegen op jouw woorden."


"Het jaar 2021 zal het jaar van planten en bouwen zijn. Dat begint nú al door de woorden die jíj́ spreekt (2 Timoteüs 2:12). Deze woorden zijn het geloofszaad die we samen planten en waarop zal gebouwd worden in de komende jaren. Nú is het de tijd om te plannen en te investeren in hetgeen Ik jou op het hart leg voor de komende jaren. Of dit nu voor de kerk is, jouw bediening of jouw handelszaak. Stap uit en investeer; Ik handel steeds. Ik Ben de God die risico's durft nemen, omdat níets onmogelijk is voor Mij.

Durf nieuwe initiatieven te nemen. Juist in deze tijden van onzekerheid. Wat in het verleden heeft gewerkt, heeft afgedaan, Ik doe iets nieuws, wat een nieuwe strategie en aanpak inhoudt (Jeremia 33:3), ook voor jouw dagelijkse werken. Ik Ben de Investeerder en heb altijd geloofd in Mijn schepping, de mens. Ik heb de grootste investering gebracht, namelijk Mijn Zoon Jezus Christus. Ik wil samen met jou investeren in deze wereld, tot zegen van de natiën die Mij niet kennen (Johannes 17:3), opdat zij Mij zullen eren.

Behoren niet alle financiën Mij toe, Mijn kind? Ik wil jou rijkdommen doen krijgen, zodat je rijkdommen kan maken, opdat jij de armen, wezen en weduwen gaat voeden en onderdak bieden. Opdat Mijn Lichaam de bankroete maatschappij en bankroete regering vanwege deze epidemie gaat kunnen uitlenen.

Ik wil investeren samen met jou in relaties, relaties van transformerende liefde, om de maatschappij tot Mij te brengen.

Mijn zonen en dochters, die Ik gezegend heb met ondernemershap, durft uit te stappen en Mijn gunst zal op jouw zaak culmineren (Psalmen 5:13).

Durft jij te investeren in relaties?

Durft jij te investeren in relaties met jouw tijd? Durf jij te investeren in relaties met Mijn financiën?

Durf jij te dromen van wat komen gaat?

Droom, Mijn geliefd kind, droom... ."


Jouw Papa, Yahweh Elohim.


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hoop doet leven!

"Beste voorbidders, Ik weet hoe getrouw jullie zijn geweest in de afgelopen zes maanden. Jullie bleven staan in het heetst van de strijd en hebben gehoopt op verandering. Hoor Mij: "Geef de hoop niet

Comments


bottom of page