top of page
  • Foto van schrijverP. Parthoens

*GEBEDSALARM* - Islam 'bezet' België d.m.v. tweeledige strategie


Beste vrienden,

Twee maand geleden waarschuwde de Heer mij doorheen een droom dat duisternis aan de voltooiing van fase één komt van haar tweeledige tactiek om België over te nemen met de geest van Islam. Dit met het doel om de maatschappij volledig te ontwrichten door angst, haat en de uiteindelijke onderwerping aan sharia ('islamitische wet').

Deze tweeledige tactiek bestaat uit:

1) het fysieke verspreiden van islam-praktiserende aanhangers over heel België doorheen gezinnen. Deze gezinnen en hun families vestigen zich bewust in alle cruciale steden, dorpen en provincies met als doel om zich daar te vermenigvuldigen en hun invloed door te drukken, zonder zich te integreren in onze maatschappij. Dit om uiteindelijk doorheen politiek, gebedshuizen enz. de sharia binnen te brengen.

Dit is de eerste en 'softe' fase van de inbezitname van België door de Islam.

!!!: Op woensdag 08 februari 2017 waarschuwde de OCAD ('Orgaan voor de Coördinatie en de Analyse van de Dreiging') voor 'de groeiende invloed van het Salafisme in België', wat een bevestiging is van Zijn waarschuwing tot ons i.v.m. de voleinding van fase 1.

2) Na deze 'onschuldige' manier van infiltratie waarschuwt de Heer dat er hierna de militante vorm van de islam zich openlijker zal laten zien tot de natie van België. Ditmaal niet meer onder 'vredelievende' vorm (het dulden van de Westerse waarden en normen), maar haar ware aard: onderwerping door geweld en terreur.

Dit zagen we al op 22 maart 2016, maar nu komende met een nog grotere regelmaat... .

ALS ... we niet bidden en in de bres staan voor deze natie als Kerk...!

God zoekt naar voorbidders en aanbidders om Zijn Genade, Goedheid en Bescherming uit te roepen over België en deze voor Zijn Aangezicht in herinnering te brengen.

Het verschrikkelijke aan de droom was dat de Belgische Kerk zich niet bewust was van de dringende gebedsnood tegen deze reële gevaren! De Kerk was leeg (afwezigheid van biddende christenen) en de geestelijke poort tot België was onbewaakt én stond wagenwijd open voor alles en iedereen...!

Bid u mee?! Zie hieronder enkele gebedspunten!

Hier enkele gebedspunten voor België:

1. Bid voor Gods bescherming over Brussel en België. Bind de verschrikking van de nacht, de pijl die des daags vliegt; voor de pest, die in het duister rondwaart, voor het verderf, dat op de middag vernielt - Ps. 91:5-6. Bid voor engelen bescherming en pleit het bloed van Jezus over de hele natie.

2. Bid dat voorbidders in België ontwaken en opstaan in het gebed, het begrijpen van de boze samenzweringen van de vijand tegen de natie. Bid dat de bidders specifieke woorden, dromen, visies en strategieën krijgen om gerichte aanvallen te verijdelen. Bid dat ze sterk staan in aanhoudend bidden en smeken ten allen tijde in de Geest, daartoe alert wakende met alle volharding - Ef.6:18.

3. Bid voor de vrede van België. Hoewel de Bijbel ons gebiedt om te bidden voor de vrede van Jeruzalem, kunnen we ook bidden voor de vrede van andere naties. Bid dat Gods Vrede zegeviert over elke voorgenomen chaos en dat verwarring het vijandelijke kamp zal overvallen. - 2 Kron. 20.

4. Bid in de Geest. We weten niet hoe te bidden zoals wij behoren - Rom. 8: 26-27. Als we bidden in de Geest, bidden we perfecte gebeden die de vijandelijke aanvallen dwarsbomen voor de glorie van God. De Heer onthult geen gevaar zonder een manier van ontsnapping te voorzien. Hij alarmeert ons zodat we de bazuin kunnen blazen en in de bres kunnen staan om de plannen van de duivel tot een abrupt einde te maken. Waarschuwingen zijn er niet tot angst, maar tot bevrijding.

Laten we bidden.

 

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dromen over het jaar 2021

"Ik kijk graag met jou naar de sterren, Mijn zoon/dochter. Weet dit: Ik zie niets dan mogelijkheden (Genesis 15:5)! Ik zie de vele zegeningen en werelden die er zijn voor jou. Je hebt mij, dat IS alle

Hoop doet leven!

"Beste voorbidders, Ik weet hoe getrouw jullie zijn geweest in de afgelopen zes maanden. Jullie bleven staan in het heetst van de strijd en hebben gehoopt op verandering. Hoor Mij: "Geef de hoop niet

bottom of page